ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ο Στέφανος Ξενάκης γεννήθηκε και κατοικεί στην Αλεξανδρούπολη από το 1973 και βρίσκετε στον χώρο τις επισκευής τον ηλεκτρικών συσκευών εδώ και 32 χρόνια. Απέκτησε το δικό του κατάστημα το 1991. Από το 1997 βρισκόμαστε στο νέο μας κατάστημα στην οδό Εθνικής Αντίστασης 118. Ήταν από τα πρώτα επαγγέλματα που ακολούθησε σαν παιδί, αλλά η αγάπη του για την τέχνη, και η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπο του, τον κράτησαν σε αυτό, και του έδωσαν τα κίνητρα να καταξιωθεί στον χώρο τις επισκευής των ηλεκτρικών συσκευών και τις εμπορίας των ανταλλακτικών τους. Αυτό τον βοήθησε να εδραιωθεί ανάμεσα στα καλύτερα SERVICE ηλεκτρικών συσκευών της χώρας μας. Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρίες ηλεκτρικών συσκευών που έχουμε την χαρά, αλλά και την τιμή, να εκπροσωπούμε και να αντιπροσωπεύουμε μαζί με την πολυετή πείρα που διαθέτουμε κάνουν εμάς αλλά και το κατάστημα μας να στέκεται δίπλα σας όπως πραγματικά σας αξίζει. Σας ευχαριστούμε !!! και σας υποσχόμαστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς.

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε μια πλήρη εικόνα των δραστηριοτήτων του καταστήματος μας, που λειτουργεί με γνώμονα την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη σε θέματα τεχνικής υποστήριξης λευκών οικιακών συσκευών και μικροσυσκευών όλων των εταιρειών.

Οι προσπάθειές μας, για επίτευξη των στόχων μας, επιβεβαιώνονται καθημερινά από εκατοντάδες ευχαριστημένους τελικούς καταναλωτές, που έχουν επιλέξει το κατάστημά μας.

Η πολύχρονη εμπειρία μας και η άριστη εξειδίκευση μας στην επισκευή (service) και συντήρηση των συσκευών με την χρήση γνήσιων ανταλλακτικών εγγυάται τα καλύτερα αποτελέσματα.

Το κατάστημα μας, όπως θα διαπιστώσετε από την ξενάγησή σας στο site μας, έχει να επιδείξει μια σημαντική, επιτυχημένη και μακράς διάρκειας δραστηριότητα στο χώρο. Είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε με ακρίβεια και υπευθυνότητα στις συναλλαγές με τους πελάτες μας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις εταιρείες που έχουμε την τιμή να εκπροσωπούμε ως εξουσιοδοτημένο – αποκλειστικό και επίσημο service καθως και τη λίστα εταιρειών για τις συσκευές των οποίων έχουμε πλήρη εξειδίκευση.